Baracker pris i Sverige

  Ladda ner katalog och specifikation Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.

  Baracker

  2-40x6-00m-container-04 Byggbod 2.40-6.00m
  21 m² Detaljer
  4000 SEK/månad Hyra
  89.500 SEK Inköp
  2-40x6-00m-container-20 Byggbod 2.40-6.00m+
  21 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Kabine 2.60-2.60 planlösning Kabine 2.60-2.60m
  6.76 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Alla Projekt

  Barack

  I Sverige råder en byggboom av sällan skådat slag. Det byggs hus, vägar, industrier med mera i en fart som gör det till en mycket stor utmaning att hålla uppe effektiviteten på alla byggarbetsplatser. Det är väldigt många processer som ska samverka på en byggarbetsplats för att den ska fungera optimalt. Det är planering, ledning, administration, raster, ombytesrum, toaletter, duschar, förråd och mycket annat som finns på en tillfällig arbetsplats och allt detta måste monteras upp varje gång en arbetsplats etableras.

  Det är därför baracker säljes av ContainerBOD. ContainerBOD har under åren byggt upp en unik erfarenhet av hur man bäst bygger baracker. Vi har väl utvecklade processer för produktutveckling, materialanskaffning, produktion, leveranser, service och montering. Allt detta gör att våra kunder kan vara helt lugna när de köper en barack från oss.

  Barack hus

  En barack som hus betraktat är någonting mycket smidigt. Den kan lätt transporteras och den kan också monteras i olika system, i flera våningar, med olika funktioner i varje del — som till exempel matsal, ombytesrum, kontor med mera — och den kan lätt flyttas till en ny plats om så skulle krävas. Det är denna utmärkta flexibilitet som gör byggnaderna så populära. Det är så enkelt att använda dem och de gör så stor nytta på de platser där de används att de blivit en oumbärlig del av varje temporär byggplats, vare sig det är ett industriområde, ett vägbygge eller ett husbygge.

  Isolierter Barakcer für Unternehmen

  De baracker till salu som vi har håller en mycket hög kvalitet. De är väl byggda och de är förberedda på de kalla vintrarna i Sverige. En barack säljes komplett med inredning om köparen så önskar och de kan levereras som ett system eller en och en. Det är helt upp till kunden hur denne vill ha det. För kunden är det också mycket smidigt att veta att man kan transportera barackdelarna på en lastbil och att de kan lyftas på plats med en vanlig gaffeltruck eller gafflar monterade på en lastmaskin eller traktor.

  Köpa barack

  Att köpa en barack är en mycket enkel procedur. Allt man behöver göra är att besöka ContainerBODs hemsida och lägga en order. Eller så kontaktar man oss per telefon eller e-post och får sedan den barack som är till salu levererad direkt till den plats som man angivit. Den platsen kan vara var som helst, vi levererar över hela Sverige och vi erbjuder också service till de kunder som vill ha hjälp med att få systemet på plats.

  Barackbyggnad

  En barack, byggnad, eller en barack, hus, kan användas till extremt många olika saker. Det kan vara som duschrum för arbetare, som kontor för administrativ personal vid ett bygge, som matsal för samtliga anställda eller bara som förråd med mera. Denna stora flexibilitet i användning tillsammans med det låga inköpspriset är det som gjort dem så populära och så viktiga på alla möjliga arbetsplatser.

  Baracker moduler

  Baracker i moduler är mycket bra för den kund som behöver ett större system. Det kan till exempel vara som ersättningslokal om den ordinarie lokalen, till exempel en skola eller ett kontor, blivit skadad, ska renoveras med mera. Baracker, pris listat på hemsidan, är mycket lämpliga för sådana system eftersom de kan monteras både i höjd och i bredd och de kan också arrangeras om behoven förändras.

  Sammanfattning - Barack

  När vi summerar kan vi konstatera att baracker är mycket lämpliga byggnader för den som söker flexibilitet, har många olika användningsområden för byggnaden och vill kunna transportera dem på ett mycket smidigt och kostnadseffektivt sätt.

  Att köpa barack, pris enligt lista eller offert, är mycket enkelt. Kontakta oss på ContainerBOD så kommer vi att ta hand om dig så att du kan göra en mycket bra affär.

  Kontakta Oss

   Kontakta Oss
   Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.