Bostadscontainer Pris i Sverige

  Ladda ner katalog och specifikation Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.

  Containeranlagen

  bostadsmoduler Bostadsmoduler
  432 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  bostadsmoduler 2 Bostadsmoduler 2
  366 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Alla Projekt

  Bostadsmoduler

  Sverige är ett till ytan stort land med har en liten befolkning. Den befolkning som Sverige har är också koncentrerad till vissa, till ytan små, regioner. Cirka tjugo procent av svenskarna bor till exempel i Stockholmsregionen och tjugo procent till bor i Malmö- och Göteborgsregionerna tillsammans. Denna skevhet i befolkningstäthet över landet medför en hel del utmaningar. Byggbranschen är en av de industrier som särskilt märker av detta. Det är ibland en stor utmaning för bygg- och anläggningsbranscherna att få byggjobbare till vissa projekt eftersom det där saknas bra boendemöjligheter, särskilt bra boendemöjligheter som ligger i anslutning till arbetsplatserna. Bygg- och anläggningsarbetare jobbar också ofta väldigt intensivt under vissa perioder för att sedan vistas i hemmet långt bort under en viss tid. Man skulle kunna säga att de är skiftarbetare med långtidsskift.

  Ett sätt att hantera denna utmaning är att placera bostadsmoduler i anslutning till de arbetsplatser som finns vid väg- och byggprojekt över hela Sverige. ContainerBOD är ett företag som har stor erfarenhet från många år av produktion av denna typ av tillfälliga bostäder. Nedan kommer vi att gå igenom vad en bostadsmodul är och hur den underlättar arbete vid byggprojekt.

  Vad är bostadsmoduler

  Vad är då bostadsmoduler? Jo det är en typ av baracker som är särskilt framtagna för att husera arbetare vid tillfälliga arbetsplatser. Dessa moduler kommer i en stor mängd utföranden och kan innehålla all slags service som en arbetare kan behöva på sin arbetsplats. Det kan vara rena sovmoduler, badrumsmoduler, omklädesrum, uppehållsrum, kontor med mera. Tillsammans kan dessa moduler sättas ihop till ett system som utgör något som liknar ett enklare hotell. Att kunna erbjuda denna typ av komfort är för sin personal på en byggarbetsplats är förstås något som gör byggbolag mer attraktiva som arbetsgivare men det gör också att arbetarna blir mer effektiva eftersom de har en bättre möjlighet att återhämta sig mellan arbetspassen.

  Bostadsmoduler säljes

  Dessa bostadsmoduler säljes av ContainerBOD. Vi har en lång erfarenhet av att utveckla, producera och sälja moduler som kan fungera som bostäder vid arbetsplatser som ligger avsides till. Det är denna långa erfarenhet som gör det möjligt för oss att producera de mest moderna modulerna för bostäder med högsta möjliga kvalitet. Denna erfarenhet gör också att vi kan producera modulerna billigt eftersom vi har bra priser när vi köper in material och en produktionsprocess som är väldigt optimerad.

  Bostadsbarack

  Det som kallas för bostadsbarack är egentligen bara en version, eller ett annat namn, på och för en bostadsmodul. Ordet barack antyder visserligen att det rör sig om en enklare byggnad men det behöver det inte vara. Bostadsbaracker kan också komma i en mängd olika former och för en mängd olika användningsområden.

  Bostadscontainer

  Bostadscontainer är ännu ett namn för en bostadsmodul. Precis som bostadsbarack leder bostadscontainer tankarna till en enklare struktur men så behöver det inte vara här heller. Att ordet container finns med är dock ett tecken på att storleken är standardiserad och passar in i det internationella containersystem som finns.

  Billiga bostadsmoduler

  De billiga bostadsmoduler som ContainerBOD producerar finns till salu i ett stort antal länder i världen. Det som har gjort att ContainerBODs bostadsmoduler till salu är så populära är de ovan nämnda skalfördelarna från stor produktion tillsammans med den långa erfarenhet som vi har från produktion av bostadsmoduler, bostadsbaracker och bostadscontainrar.

  Sammanfattning - Bostadsmoduler

  Sammanfattningsvis är det helt klart att ContainerBOD producerar bostadsmoduler vars pris är mycket lågt i jämförelse med konkurrenterna på marknaden. Vi producerar också bostadsmoduler som håller mycket hög kvalitet. Det som gör detta möjligt är det konstanta arbete som vi utför i syfte att förbättra våra produkter, få bättre priser från våra leverantörer samt producera bostadsmoduler effektivare än någon annan aktör.

  Kontakta Oss

   Kontakta Oss
   Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.