Byggbarack säljes med ContainerBOD

  Ladda ner katalog och specifikation Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.

  Byggbarack

  2-40x6-00m-container-04 Byggbod 2.40-6.00m
  21 m² Detaljer
  4000 SEK/månad Hyra
  89.500 SEK Inköp
  2-40x6-00m-container-20 Byggbod 2.40-6.00m+
  21 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Alla Projekt

  Byggbarack

  Sveriges långa period av tillväxt har medfört ett hårt tryck på byggindustrin. Att byggindustrin går på högvarv är inte konstigt när ett land har en hög tillväxt men det ställer stora krav att kunna leverera i en tid då resurserna används fullt ut. Det är därför viktigt att man tar hand om alla de resurser som används på bästa sätt. Dessa resurser består förstås av en stor mängd maskiner som används på byggen av alla sorter. Det är också material som går åt. Det är alltifrån asfalt till elektrisk infrastruktur till kylskåp, färg med mera. Det är dock en resurs som är viktigare än alla andra och det är de mänskliga resurserna.

  För att de människor som är sysselsatta på en viss arbetsplats ska trivas behöver de känna sig uppskattade, ha tillgång till bra lokaler för återhämtning och också kunna sköta sin personliga hygien på ett tillfredsställande sätt.

  En byggbarack kan vara det som löser alla dessa behov på en och samma gång. En bra byggbarack är mycket flexibel och kan fungera väl för en mängd olika ändamål. ContainerBOD är specialiserade på byggbaracker och har ett utbud som slår konkurrenternas både avseende pris och kvalitet.

  Vad är en byggbarack

  En byggbarack är en konstruktion som är avsedd att stötta arbetet på en byggarbetsplats eller annan plats som är av temporär karaktär. Det kan till exempel vara ett vägbygge, en festival, eller en nödlösning när en byggnad förstörts. En byggbarack från ContainerBOD kommer i en stor mängd utföranden och kan användas till väldigt många ändamål. Det kan till exempel vara som möteslokal, som matsal, sovrum, omklädningsrum, uppehållsrum, förråd med mera. Vi producerar baracker för alla dessa ändamål.

  För kunden är det också viktigt att veta att de baracker som man köper är flexibla. Med flexibla menas både utförande och funktion men också flexibilitet i den mening att barackerna lätt kan flyttas från en plats till en annan. Eftersom barackerna säljs för tillfälliga arbetsplatser är detta förstås mycket viktigt för kunden.

  Byggbarack pris

  Anledningarna till att vi kan hålla så låga priser på våra byggbaracker är att vi har lång erfarenhet av att bygga baracker. Vi har under många år arbetat hårt med produktutveckling, materialinköp, produktionsprocess, försäljning, transport och service och allt detta tillsammans gör att vi kan producera byggbaracker med mycket hög kvalitet i kombination med lågt pris. En byggbarack, pris enligt lista eller per offert, kan också produceras specifikt för kunden och levereras helt skräddarsydd. För stora kunder kan väldigt generösa villkor ges och det finns också goda möjligheter till att skaffa finansiering för köpet genom en bank eller annat kreditinstitut.

  Byggbarack säljes

  ContainerBODs byggbarack säljes som sagt med hög kvalitet och till låga priser. En byggbarack till salu kan beställas direkt över hemsidan, per telefon eller per e-post. Denna flexibilitet är något som uppskattats högt av kunderna genom åren och det är också en av anledningarna till att vi har så gott rykte på marknaden. Genom att konsekvent arbeta hårt med produktutveckling, produktion och logistik har vi lyckats nå en nivå som är oöverträffad när det gäller byggbaracker.

  Sammanfattning - Byggbarack

  När vi rundar av vår text om byggbaracker är det viktigt att vi ser till hela kedjan som ingår i utvecklandet, produktion, försäljning, leverans och service av en byggbarack. ContainerBOD har utvecklat ett system som täcker hela den kedjan och det är precis därför som vi kan leverera baracker så snabbt, till ett så bra pris och med en så hög kvalitet på både själva baracken och den service som kommer med den.

  För den kund som är krävande och vill ha marknadens bästa byggbaracker är ContainerBOD svaret. Vi kan leverera högsta klass till lägsta möjliga pris.

  Kontakta Oss

   Kontakta Oss
   Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.