Vad kostar ett Containerhus

  Ladda ner katalog och specifikation Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.

  Containerhus

  2-40x6-00m-container-04 Byggbod 2.40-6.00m
  21 m² Detaljer
  4000 SEK/månad Hyra
  89.500 SEK Inköp
  2-40x6-00m-container-20 Byggbod 2.40-6.00m+
  21 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Alla Projekt

  Containerhus

  Med byggboomen i Sverige har behovet av byggnader som stödjer arbetet runt byggplatser blivit allt vanligare. Dessa små konstruktioner används som fikarum för arbetarna, för dusch, toalett, förråd och till och med sovplatser.

  De kan också användas som kontor för den personal som arbetar i anslutning till arbetsplatserna. Det kan vara ingenjörer, arkitekter, arbetsledare, ekonomipersonal med mera.

  Många av dessa små byggnader är av typen containerhus och är precis som det låter containrar som används som hus. Container hus har många fördelar. En av de största fördelarna är att storleken på en container är standardiserad vilket gör att den är lätt att transportera. En annan stor fördel är återigen kopplad till standardiseringen och det är att den gör det möjligt att koppla ihop en mängd olika containrar till ett komplex som kan fungera som ett helt kontor, sovsal, matsal med mera.

  Vad kostar ett containerhus

  Vad kostar ett containerhus då att köpa? ContainerBOD Holding är ett företag som producerar och säljer containrar som kan användas till funktioner vid en byggnadsarbetsplats, vid en industri, vägbygge och mycket annat. ContainerBOD holding har en lång erfarenhet av att producera containrar avsedda som byggnader och har utvecklat system för design, materialanskaffning, produktion och transport av de färdiga produkterna. Detta gör att ContainerBOD kan erbjuda en kombination av kvalitet och pris som inget annat företag kommer i närheten av.

  Svenska containerhus

  Svenska containerhus återfinns på nästan varje byggarbetsplats i Sverige. Dessa hus gör det möjligt för byggsektorn att fungera effektivt så att de kan leverera de färdiga byggnader och vägar som är så viktiga för att samhället ska fungera och för att ekonomin ska fortsätta att växa. Man kan därför säga att containerhus i Sverige är en del av det system som gör att landet kan bibehålla sin ställning som ett av de rikaste länderna i världen.

  Containerhus med isolering

  Det finns också containerhus med isolering särskilt anpassade för de svenska vinterförhållandena. Dessa vinterisolerade hus av container är särskilt anpassade för att hålla värmen när det är riktigt kallt ute. Detta är förstås mycket viktigt när husen ska användas i ett kallt land, vilket Sverige är. ContainerBOD har container hus till salu. Dessa små byggnader håller en mycket hög kvalitet men har samtidigt mycket bra pris.

  Inredd container

  En inredd container är också ett mycket populärt alternativ för den som behöver containrar på en byggplats för att kunna sköta arbetet på ett effektivt sätt. När man ska köpa container är pris förstås en viktig ingrediens i köpet. Det gäller att man får bästa möjliga pris när man köper det färdiga containerhus som man är intresserad av. Tack vare vår storlek på marknaden kan vi leverera hus till mycket låga priser. Det är precis det som gör att våra kunder uppskattar oss och återkommer till oss hela tiden.

  Köpa containerhus

  När det väl är dags att köpa containerhus är det förstås viktigt att man ser till helheten av affären. ContainerBOD håller mycket bra priser men det är mer som är viktigt. En container till salu måste också hålla en hög kvalitet, kunna levereras smidigt och ha garantier för sin hållbarhet. Allt detta är något som ContainerBOD garanterar varje kund.

  Sammanfattning - Containerhus

  När vi sammanfattar vår artikel kan vi konstatera att containrar är mycket bra att använda i anslutning till industrier, byggarbetsplatser, vägarbeten med mera. En container säljes från ContainerBOD med mycket bra kvalitet, till ett lågt pris och kommer med fina garantier. Containerhus, pris inkluderar garanti, kan levereras direkt till den plats som kunden angivit. Dessa hus är sedan mycket lätta att montera och detta kan också göras av vår personal. Om kunden själv vill bygga ihop modulerna av containrar är det också lätt att göra. Befintliga strukturer är också mycket lätta att anpassa och transportera om det behövs.

  Kontakta Oss

   Kontakta Oss
   Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.