Kontorscontainer till salu i Sverige

  Ladda ner katalog och specifikation Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.

  Kontorscontainer

  Kontorscontainer 2 Geschosse 420m 4 Kontorsmoduler 420m
  420 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Kontorscontainer 105m Kontorsmoduler 105m
  105 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Kontorscontainer 273m Kontorsmoduler 273m
  273 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Kontorscontainer 3 Geschosse 231m Kontorsmoduler 231m
  231 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Kontorscontainer 43.2m Kontorsmoduler 43.2m
  43.2 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Alla Projekt

  Kontorsmoduler

  Sverige är ett högt utvecklat land. Men trots denna höga utvecklingsnivå fortsätter Sverige att växa mycket snabbt. Det byggs och utvecklas åt alla håll och kanter. Det är nya företag som kommer till och gamla som utvecklas. Det är nya stadsdelar som poppar upp och det är nya vägar och järnvägar som dras fram. Hela tiden pågår processerna och det som är gemensamt för dem alla är att det byggs mycket. Det byggs faktiskt väldigt mycket.

  Alla dessa byggplatser kräver sin helt egna infrastruktur. Det är väldigt mycket som ska fungera för att byggena inte ska hamna efter tidtabellen, dra över budgeten eller hålla för låg kvalitet.

  För de ingenjörer som arbetar med att leda alla dessa byggen så är det extremt viktigt att arbetsflödet fungerar som det ska. Det är allt material som ska levereras, det är maskiner som ska arbeta på rätt sätt och det är, absolut viktigast, människor som ska kunna arbeta effektivt och uthålligt på arbetsplatserna.

  Dessa människor, de som utgör humankapitalet, behöver tas väl omhand för att de ska kunna arbeta effektivt och kunna lösa sina uppgifter på det sätt som det är tänkt. För att de ska kunna göra det behöver de arbetsplatser i anslutning till byggplatserna. Detta gäller särskilt för de som är en del av ledningen av byggplatsen, de som jobbar med datorer, papper, kartor, ritningar med mera. En lösning på denna utmaning kan vara en kontorsmoduer. ContainerBOD är ett företag med en lång historia av att utveckla, producera, sälja och serva kontorsmoduler som är särskilt anpassade för byggplatser och andra arbetsplatser som har en temporär karaktär.

  Vad är kontorsmoduler

  Vad är då kontorsmoduler? Kontorsmoduler är system för att kunna etablera kontor på alla möjliga platser på ett snabbt och effektivt sätt. Dessa moduler påminner om arbetsbaracker men de är utrustade för att vara kontor. Genom att använda ett modulsystem för att bygga de tillfälliga kontoren sparar man väldigt mycket pengar och tid. Detta för att modulerna är standardiserade, lätta att flytta och lätta att kombinera på det sätt som man behöver för den funktion de är tänkta att användas till och den plats de är tänkta att ställas upp på.

  Kontorscontainer

  En kontorscontainer liknar på de flesta sätt en kontorsmodul men den är byggd utifrån de mått som gäller för en container. En container har standardmått som är bestämda utifrån internationella överenskommelser för transport vilket gör containern mycket lätt att transportera och att sätta upp.

   

  Kontorsmoduler säljes

  En kontorsmodul kan med fördel köpas av ContainerBOD. Vi har arbetat med kontorsmoduler under många år och vet därför precis vad som krävs för att kunna producera dem till bästa möjliga kvalitet och till bästa möjliga pris. Det är de många åren av konsekvent förbättringsarbete som gjort ContainerBOD till ett ledande företag inom segmentet kontorsmoduler.

  Kontorscontainer pris

  En kontorscontainers pris beror på vilken typ av utförande den kommer i men rent generellt är det förstås så att en mer avancerad kontorscontainer kommer att kosta mer. Å andra sidan kan det företag som köper väldigt många kontorscontainrar få ett mycket lägre pris per modul. Kontakta oss på ContainerBOD för mer information om priser eller en begäran om offert.

  Sammanfattning - Kontorsmoduler

  Oavsett om det är fråga om kontorsmoduler eller om en kontorscontainer så finns de att få i alla möjliga utföranden och de kan levereras snabbt direkt till den plats där kunden behöver dem. En container kontor som kontor är en mycket bra lösning för den arbetsplats som är tillfällig men ändå behöver bra utrymmen att arbeta i.

  Vi på ContainerBOD är helt säkra på att vi kan förse våra kunder med de bästa lösningarna. Det är därför vi varit ledande inom kontorsmoduler under så många år och haft så många nöjda kunder som uppskattar den kvalitet och det pris som vi har på våra kontorsmoduler.

  Kontakta Oss

   Kontakta Oss
   Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.