Köpa Toalettbod i Sverige

  Ladda ner katalog och specifikation Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.

  Toalettbod

  Toalettbod HW 2 Toalettbod 2.00-2.40m
  4.8 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Toalettbod HW 4 Toalettbod 2.40-4.00m
  9.6 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Toalettbod 5-2.40 Toalettbod 2.40-5.00m
  12 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Toalettbod HW 2 Toalettbod 2.40-6.00m
  14.4 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Toalettbod HWD 4 2 Toalettbod 1.35-1.35m
  1.82 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Toalettbod HW 4 Toalettbod 1.35-2.60m
  3.51 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Toalettbod HWD 4 Toalettbod 2.60-2.60m
  6.76 m² Detaljer
  På beställning Hyra
  På beställning Inköp
  Alla Projekt

  Toalettbod

  På byggarbetsplatser, vägbyggen, industriområden, festivaler, idrottsevenemang, marknader och på många andra platser finns det något slags tillfällighet. Dessa platser är inte permanenta i den mening av de kommer att finnas kvar för en lång tid. Självklart kan ett industriområde finnas till under en lång tid men verksamheterna inom industriområdet kan snabbt förändras och många av företagen som använder ett industriområde för att det är billigt och de vill kanske därför inte investera mycket i sina lokaler. Festivaler och marknader ligger i andra delen av spektrat, dessa arrangemang är ofta väldigt kortlivade vilket innebär att allting som tillhör festivalen ska på plats snabbt för att någon eller några dagar senare lika snabbt tas bort igen.

  Det som alla dessa typer av platser och verksamheter har gemensamt är att det är människor i olika mängder som är verksamma där. Människor som har en hel del behov, vissa av dessa behov skiljer sig åt mellan människorna medan andra behov omfattar precis alla. Ett behov som alla människor delar är att gå på toaletten, och då behövs ofta en toalettbod.

  Det som alla människor också delar är att detta problem kan lösas med en toalettbod från ContainerBOD. Nedan kommer vi att redogöra för vilka typer av toalettbodar som vi tillhandahåller samt varför dessa kan hålla så hög kvalitet samtidigt som priset är så lågt.

  Toalettbod till salu

  ContainerBOD har en toalettbod till salu i Sverige som kunder kan köpa till mycket bra priser. Detta är en bod som är mycket lätt att använda för den som behöver uträtta sina behov och den är också mycket billig, mycket lätt att transportera, montera, underhålla för det företag som använder den. Det är denna enorma flexibilitet som gjort bodarna från oss så populära, inte bara i Sverige utan även internationellt. Det är helt enkelt mycket lätt att sätta upp tillfälliga evenemang med denna typ av bekvämlighetsinrättning.

  Toalettbod - Pris

  ContainerBODs toalettbod, pris anges i prislistan, håller en så hög kvalitet och ett så lågt pris i kombination eftersom vi jobbat med denna typ av bodar under så lång tid. Under denna tid har vi ansamlat den erfarenhet, tekniska kompetens och materialförsörjningssystem som behövs för att kunna producera toalettbodar som uppskattas av kunderna just för sin flexibilitet, sitt låga pris och sin utmärkta kvalitet.

  Slamtoalett

  En slamtoalett är en typ av toalettbod som inte har spolning utan samlar det som går ned i toaletten i en dunk som sedan töms vid behov. Denna typ av bod är mycket smidig att använda vid tillfälliga arrangemang

  Bajamaja säljes

  Bajamaja, säljes här på sajten, är ett populärt namn på en toalettbod av typen slamtoalett. Ordet bajamaja låter lite barnsligt men det har blivit mycket populärt och eftersom de flesta direkt förstår vad det betyder så används det flitigt både av konsumenter och producenter. Man kan se bajamajor på nästan varje festival i Sverige nuförtiden.

  Toalettvagnar

  Toalettvagnar är ytterligare en typ av toalettbod som används flitigt vid olika festivaler, vid vägarbeten, byggnadsarbetsplatser, i industriområden med flera platser. Toalettvagnen har en stor fördel eftersom det är en hel vagn som rymmer många toaletter. Detta gör att den smidigt kan transporteras från en plats till en annan och den kan också sättas på plats utan några som helst problem, och väldigt snabbt. ContainerBOD har mycket bra priser på toalettvagnar av väldigt hög kvalitet.

  Sammanfattning - Toalettbod

  Det finns alltså en stor mängd fördelar med att använda toalettbodar och ContainerBOD är ett företag som utvecklar, producerar och levererar dessa med både hög kvalitet och låga priser.

   

  När ett företag behöver köpa en toalettbod är det med andra ord bara att kontakta oss på ContainerBOD så kommer vi att antingen ge ett listpris eller så kan vi ta fram en offert om det är fråga om många enheter som ska köpas in.

  Kontakta Oss

   Kontakta Oss
   Jag godkänner villkoren för skydd av personuppgifter.